Warning: file_put_contents(/www/wwwroot/www.1000114.com/index/temp_block/www.usitieee.com/fwgqduhbtcdqdplhtml.php): failed to open stream: No space left on device in /www/wwwroot/www.1000114.com/index.php on line 131
美国男女舌吻教程视频美国男女舌吻教程视频,美国精品视频在线观看美国精品视频在线观看

美国男女舌吻教程视频美国男女舌吻教程视频,美国精品视频在线观看美国精品视频在线观看

发布日期:2021年03月07日
Corona beleid

Beste TAPIR relatie,

Er worden in Nederland door overheid en bedrijven steeds meer maatregelen genomen om besmetting door het Corona virus te voorkomen. Uiteraard zullen wij er alles aan doen om u als klant te leveren van de door u gevraagde goederen.

Wij willen u hierbij graag informeren over hoe wij de continuïteit van onze dienstverlening zullen waarborgen.

  • Wij laten zoveel mogelijk collega’s vanuit huis werken. U kunt deze collega’s op de gebruikelijke wijze via telefoon en mail bereiken.
  • Leveringen vinden normaal doorgang. Onze vervoerder zal er alles aan doen om op de normale manier bij u aan te leveren. Het tekenen voor ontvangst zal echter na uw toestemming door de vervoerder zelf worden vast gelegd.
  • Wij hebben onze productie bezetting gesplitst. Er wordt nu in 2 ploegen gewerkt om de leverbetrouwbaarheid te waarborgen.
  • Onze vestiging is op dit moment normaal geopend en bereikbaar. Op de vestiging vragen wij u afstand te houden bij bezoek. Dit wordt ook ter plaatse kenbaar gemaakt aan de bezoekers.
  • In de afgelopen periode is er door een aantal landen beslag gelegd op voorraden bij onze leveranciers waardoor producten als stofmaskers en overzet brillen niet of verminderd beschikbaar zijn. Voor onze overige producten doen wij er alles aan om de beschikbaarheid van producten zeker te stellen door onze voorraden op peil te houden en waar nodig alternatieven aan te bieden.

Wij vertrouwen er op dat wij met deze maatregelen ongemakken kunnen voorkomen voor onze klanten en medewerkers.
Mochten er veranderingen in deze maatregelen optreden, dan informeren wij u uiteraard.

Alvast dank voor uw begrip en medewerking.

Alexander Evenhuis

Algemeen Directeur
TAPIR BV

Scroll to top